Husqvarnan metsä- ja puutarhatuotteet

Monipuoliset ratkaisut pihan, puutarhan ja metsän hoitoon niin kotitalouksiin kuin ammattilaisille. Husqvarnan työkaluilla ulkoprojektit hoituvat tehokkaasti ja varmasti.

Tuotevalikoima

Honda Power -pienkoneet

Hondan Power -tuotteisiin kuuluvat ruohonleikkurit, trimmerit, ajoleikkurit, jyrsimet, generaattorit, lumilingot, vesipumput ja paikallismoottorit. Tehokkuutta sekä yksityis- että ammattikäyttöön.

Tuotevalikoima

Hondan mönkijät

Honda TRX520FE2 T3b -malli on suunniteltu vaativaan yleiskäyttöön - yhtä hyvin kovaan työhön vetämään raskaita kuormia, kuin leppoisampaankin puuhailuun mökkimaastoissa.

Tutustu lisää

Segway-traktorimönkijät

Segway Snarler on perinteinen tanko-ohjattava traktorimönkijä, joka sopii erinomaisesti sekä huvi- että hyötykäyttöön. Moottorina laitteissa on tehokas ja sitkeä DOHC 4-tahtimoottori (44 hv, 570 cm3). Etsitpä mönkijää pihan lumitöihin tai sitten matkan taittamiseen kelissä kuin kelissä, Snarler on oiva vaihtoehto. 

Tutustu lisää

Coopop-sähköskootterit

Coopop-sähköskootterit ovat tyylikkäitä akkukäyttöisiä ajoneuvoja, joiden akun lataat kätevästi tavallisesta pistorasiasta. Coopop Ruggedilla saa ajaa kaikenikäiset – ilman ajokorttia, rekisteröintiä tai vakuutusta.

Tutustu lisää

Tohatsu-perämoottorit

Tohatsun tehokkaat, äärimmäisen luotettavat ja vähäpäästöiset perämoottorit pitävät veneilijät tyytyväisinä.

Perämoottorivalikoima